torsdag 14. januar 2010

Prosjektgruppa på tur til London

Vi valgte å dra til BETT i London.
Vi får altfor lite tid til å samarbeide i det daglige, og her er det en anledning til å se mye nytt og spennende, - og ha det hyggelig sammen! 5 dager i London gir mange muligheter.
Vi er sju stykker som reiser fra Buskerud fylkeskommune, og det i seg selv gir rom for utveksling av ideer og erfaringer. Å reise sammen med NPed gir også mye ekstra. Hyggelige folk å prate med og idag skal vi på det første skolebesøket.
På Bett er det mye å se, Vi falt for en smartboard variant som heter eBeam http://www.ebeam-interactive.com/ Veldig hendig å bare ha med en liten dings og en penn ut i klasserommet, og dermed kunne forvandle en hvit flate til et smartboard! Dette har vi lyst å teste ut. Det er en mye mer fleksibelt ordning enn å flytte klassene til de rommene vi ev. skulle ha smartboard.
Vi har fått en innføring i nyheter hos It's Learning. De integrere mer av google produktene, og nå blir det gmail til alle. Det er en adskillig bedre løsning enn meldingssystemet vi har der idag. Det ser også ut til at det kan opprettes en slags netwibes som en blokk i faget, det kan bli et fint supplement.
Vi var også innom en stand hvor vi fikk være med på en quiz/avstemning (Krumsvik brukte dette på konf. Del og Bruk) Elevene får hver sin lille dings, og kan være med og stemme på spørsmålene du som lærer vil ha engasjement rundt.
På kvelden dro vi til Hilton, der hadde Microsoft en visning av sine nye produkter. Og jammen begynner de å ligne litt på Google. Her var det deling, jobbing i skyene, og mange gode endringer på gang. Vi skal innom dem imorgen på BETT for å lære enda mer om noe som ikke er nytt, men som vi kjenner at vi trenger i prosjektet vårt: OneNote. De hadde lagt til rette for en mailløsning som skal bli en hard konkurrent til its learnings variant.
Her traff vi den produktive og energiske Eva Bra, det var veldig hyggelig :)

2 kommentarer:

  1. Artig å lese! Smart å blogge frå konferansen! Ha fine dagar på BETT framleis!

    SvarSlett
  2. Så bra at du har tid å blogge. Kult å lese om litt av det du opplever. Håper på et sammendrag når du er tilbake

    SvarSlett