lørdag 16. januar 2010

Flere inntrykk fra BETT og London


Dag 2 var vi mer bestemt på hva vi ville se.
Vi ville lære mer om OneNote.

Det er paradoksalt at vi virkelig får øynene opp for dette produktet i London. Vi har det tilgjengelig på alle pc-ene hjemme, og naboskolen (St. Hallvard vgs) har et stort prosjekt gående sammen med bl.a. Sandvika vgs på dette. Men sånn er det ofte, en må reise vekk for å ha tid til å prate sammen. Det er kanskje det som er det største utbyttet, at vi reiser sammen i en gruppe fra Buskerud, og dermed får pratet mye med f. eks. Preben Kjelsrud som leder dette prosjektet på St. Hallvard. Her skal vi få til litt samarbeid og utveksling av kompetanse :)

Ellers kikket vi mye etter tips til opplæring i språkfagene. Dette kommer vi tilbake til senere. Støynivået i messehallen er ganske voldsomt, så etter noe tid tok vi tuben til Tate og fikk med oss flott fagstoff til undervisning og utstillinger om Modernismen!

Idag er det lørdag i London, og det er fotball, shopping og litt andre aktiviteter som står på planen. Siv Marit har hatt en liten faglig tur til et sprekt bibliotek på Whitechapell, det kaller seg IdeaStore. Veldig spennende i en bydel som trenger gode ideer, og steder der alle kan møtes for å lese og lære. På en lørdag var det sydende aktivitet både inne og ute, en inspirasjon å ta med hjem :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar